Cégünk, a Gerzsó Könyvelõ és Szolgáltató Betéti Társaság 2002 januárban alakult meg. Tevékenységi körünkbe tartozik a gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek teljes körû könyvelése, az ehhez kapcsolódó irodai szolgáltatások, valamint a bérszámfejtés.

Ügyfélkörünk változatos összetételû. Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k egyaránt megtalálhatóak mind a termelõ, mind a szolgáltató ágazat képviseletében, mikro- és kis- és középvállalkozások méretében.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel történõ személyes kapcsolattartásra, az egyedi megoldásokra, és a pontos munkavégzésre. Célunk, hogy a jogszabályi kötelezettségnek történõ megfelelésen túlmenõen precíz, gyors munkával segítsük partnereink vállalkozásait pénzügyi helyzetük áttekintésében.

A számvitel területéhez kapcsolódó, vagy azt valamely formában érintõ jogszabályok változását naprakészen követjük, különös tekintettel az ügyfélkörünkbe tartozó vállalkozásokat érintõ változásokra. A változásokról, lehetõségekrõl tájékoztatást nyújtunk.

Jelentõs tapasztalataink vannak a különbözõ pályázati anyagok számviteli  támogatásában.

Szükség esetén bõvebb referenciával személyes megkeresés esetén szolgálunk.

Amennyiben cégünk tevékenysége felkeltette érdeklõdését, várjuk megkeresését az "Elérhetõség" menüpont alatt feltüntetett elérhetõségek bármelyikén.