Cégünk, a Gerzsó Könyvelő és Szolgáltató Betéti Társaság 2002 januárban alakult meg. Tevékenységi körünkbe tartozik a gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek teljes körű könyvelése, az ehhez kapcsolódó irodai szolgáltatások, valamint a bérszámfejtés.

Ügyfélkörünk változatos összetételű. Egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft-k egyaránt megtalálhatóak mind a termelő, mind a szolgáltató ágazat képviseletében, mikro- és kis- és középvállalkozások méretében.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel történő személyes kapcsolattartásra, az egyedi megoldásokra, és a pontos munkavégzésre. Célunk, hogy a jogszabályi kötelezettségnek történő megfelelésen túlmenően precíz, gyors munkával segítsük partnereink vállalkozásait pénzügyi helyzetük áttekintésében.

A számvitel területéhez kapcsolódó, vagy azt valamely formában érintő jogszabályok változását naprakészen követjük, különös tekintettel az ügyfélkörünkbe tartozó vállalkozásokat érintő változásokra. A változásokról, lehetőségekről tájékoztatást nyújtunk.

Jelentős tapasztalataink vannak a különböző pályázati anyagok számviteli  támogatásában.

Szükség esetén bővebb referenciával személyes megkeresés esetén szolgálunk.

Amennyiben cégünk tevékenysége felkeltette érdeklődését, várjuk megkeresését az "Elérhetőség" menüpont alatt feltüntetett elérhetőségek bármelyikén.